OSBZet alvast in je agenda
11 november 2020
10.00 - 12.00 uur

Een van de bijzondere eigenschappen van de Vereniging Ouderschap Blijft is de enorme toewijding om mee te gaan met de ontwikkelingen. Daarom is de methodiek ook altijd in beweging. De afgelopen twee jaar is er keihard gewerkt aan het vernieuwen van de methodiek, en het resultaat mag er zeker zijn.

Op 11 november willen we deze vernieuwde methodiek bij je introduceren via een webinar. Dit zal zijn tussen 10 en 12 uur. Tijdens deze introductie vertellen we je meer over de plannen van Ouderschap Blijft, de trainingen en krijg je een inhoudelijke training over narratieve gesprekstechnieken. Deze webinar komt ook in plaats van de normaal gehouden studiedagen.

Je kan je alvast aanmelden via deze link.
Je ontvangt dan een link om je aan te melden vooraf het webinar.

Youke28-36 uur per week, regio Food valley
28-36 uur per week, regio Centraal Gelderland (Arnhem en omstreken)

Het team Ouderschapsbemiddelaars in de regio Foodvalley gaat uitbreiden vanwege de grote vraag naar deze vorm van hulp.
Daarnaast is Youke ingekocht in de regio Centraal Gelderland en gaan we daar ons werkgebied uitbreiden!.

LOGO RO1e voortgangsrapportage van het programma Scheiden zonder Schade. De rapportage gaat in op de activiteiten en resultaten van het programma sinds de start in juli 2019.

Klik hier voor het rapport

BedrijfsOpen FC OSBDe Vereniging Ouderschap Blijft is al jaren gecertificeerd via een aantal branche organisaties. Deze certificaties hebben meestal een CEDEO accreditatie ten grondslag. In het verleden heeft de vereniging gebruik gemaakt van de CEDEO-accreditatie van een dienstverlenende organisatie die de projectleiding van Ouderschap Blijft uit voerde. Maar wij zijn blij dat we nu zelf rechtstreeks gecertificeerd zijn. Na een onderzoekstraject van een aantal maanden kregen we de certificatie met een prachtig cijfer. En hiermee zijn we nog steeds de enige echtscheidingsomgangsorganisatie met dit certificaat.

Laatste nieuws